Log ind
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til premium indhold
Som en del af Meetly Community eksklusiv adgang til premium indhold kun tilgængeligt via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu og få adgang til unikt indhold på fredag.

Tak for din tilmelding.

Vi er glade for at byde dig velkommen til Meetly Community.

du vil du modtage vores nyhedsbrev hver fredag og igennem det få adgang til premium indhold

TRENDS

trends

Hvad vil forme møde- og eventindustrien i 2019?

14 december, 2018 | 5 min

2018 er ved at rinde ud, derfor tager vi et kig på nogle af de trends der vil forme næste års møder og events, og tilbyder et par overvejelser om hvor industrien er på vej hen.

trends

Mediebrands vil skabe unikke møder med deres kunder

12 december, 2018 | 4 min

Det ændrede mediebillede i vor tid gør det nødvendigt for traditionelle mediebrands at nå deres forbrugerbase på nye måder.

trends

Tænk nu hvis…… Den Lille Havfrue var den kæmpestore, giga, koloenorme, skyhøje Havfrue

6 december, 2018 | 5 min

Det kunne være indledningen til et eventyr, og på en måde er det også det....et turismeeventyr, håber jeg!

trends

Kun ét skud

30 november, 2018 | 4 min

Business events er det mest effektive medie, der findes. Her har man deltagernes fulde opmærksomhed, og det er det eneste medie, hvor det er muligt at påvirke målgruppen med alle fem sanser.

trends

Mens teknologi ændrer møder og events, er der nogle ting der forbliver det samme

28 november, 2018 | 3 min

Teknologiske udviklinger og nye opfindelser ændrer hele tiden verdenen af events og møder og øger kompleksiteten af industrien. Der er dog alligevel vigtige komponenter der forbliver uændret.

trends

Virksomheder bør have større fokus på sikkerhed for deres kvindelige forretningsrejsende

23 november, 2018 | 5 min

Kvindelige forretningsrejsende oplever jævnligt sikkerhedproblematikker. Der er brug for øget støtte og større fokus på problemet fra de virksomheder der udsender dem, konkluderer nyt studie.

trends

Hvorfor event co-creation kan skabe ægte værdi

21 november, 2018 | 3 min

Event co-creation er en værdifuld måde at øge deltager interaktion og samarbejde. At mestre denne praksis, kræver dog en dynamisk tilgang, der går langt ud over de sædvanlige engagerings-værktøjer.

trends

Hvordan skaber man gode møder med flere kulturer

16 november, 2018 | 4 min

Møder med et multikulturelt islæt er efterhånden hverdag for både planlæggere og deltagere, men hvordan sørger man for, at alle kulturer bliver hørt og set?

trends

Fremtiden byder på store spørgsmål om personalisering og dataejerskab

14 november, 2018 | 4 min

Både mødedeltagere, turister og forretningsrejsende eftersøger bedre personalisering, men industrien kæmper med at nå kunderne på de rette kanaler i rette tid.

trends

‘Bleisure’ er kommet for at blive

7 november, 2018 | 4 min

Ny undersøgelse viser, at næsten alle forretningsrejsende kombinerer deres rejser med fritidsaktiviteter. Ligger der et uudnyttet potentiale i trenden for industrien?

trends

Et dyk ned i disrupteren ’Airbnb for work’

2 november, 2018 | 4 min

Boligdelingsportalen Airbnb har taget flere store skridt for at gøre indtog på mødemarkedet. med 'Airbnb for work' vil man integrere meningsfulde oplevelser og events med unikke møde-egnede boliger.

trends

meetly moves videoserie: ‘Fra køkkenet’ #1 – Thomas Lund, Restaurant MØR

24 oktober, 2018

Velkommen til meetly moves, vores nye kanal, der fremover vil levere dybdegående videobåret indhold. I første serie besøger vi danske køkkenchefer for at høre om deres syn på madoplevelser og trends.

trends

Hvorfor post-event kommunikation betyder så meget

19 oktober, 2018 | 5 min

De fleste planlæggere forstår vigtigheden af god kommunikation og engagement af deltagerne før og under events, men effektive post-event strategier kan være mindst ligeså essentielle.

trends

Street food kan skabe unikke oplevelser

17 oktober, 2018 | 3 min

Street food-markeder skyder op landet over, og med god grund. De er på få år blevet enormt populære steder at mødes og nyde mad og drikke. Men hvad ligger bag deres popularitet?

trends

Hvordan kan man skabe personalisering til store events?

15 oktober, 2018 | 5 min

Øget kundefokus ikke er en ny udvikling blandt eventprofesionelle, men en hidtil uset grad af personalisering begyndt at præge events. Hvordan skræddersyr man oplevelser til 10.000 deltagere?

trends

Hospitality industrien vil balancere personalisering og digital sikkerhed

10 oktober, 2018 | 5 min

Personalisering skabt ved hjælp af data er en trend der er på alles læber i både møde- og hospitalityindustrien, men hvordan kombineres det med digital sikkerhed?

trends

Seks stærke digitale ‘customer experience trends’ fra London

8 oktober, 2018 | 7 min

Midt i den digitale tidsalder er det relevant at sætte spørgsmålstegn ved, hvordan dansk turisterhverv får størst muligt glæde og gavn af den digitale omstilling.

trends

Mødeindustrien i stærk fremgang – men hvad nu?

5 oktober, 2018 | 6 min

Ny undersøgelse viser en stor fremgang i det danske mødemarked, men kan industrien udvikle sig og dermed holde kadencen?

trends

Virksomheder ser fortsat værdien i events

3 oktober, 2018 | 4 min

På trods af stigende eventomkostninger og pres på virksomhedsforbrug, ser størstedelen af brands og virksomheder fortsat den unikke værdi i eventmarketing.

trends

Hvad kan eventindustrien lære af Brexit?

1 oktober, 2018 | 5 min

En rundspørge blandt engelske planlæggere viser, at mange frygter, hvad Brexit kan gøre ved den britiske eventindustri. Hvad kan vi lære af reaktionen?

trends

Hvilke tendenser vil forme fremtidens messer?

26 september, 2018 | 4 min

Messer udgør stadig en essentiel del af marketing, men mange har også kæmpet for overlevelse under tidens digitale dominans. Hvad kommer til at forme fremtidens succesfulde messe?

trends

Hvordan spil kan forbedre dit møde eller event

17 september, 2018 | 4 min

Mødeindustrien har længe snakket om 'gamification' og utallige digitale mødespil er tilgængelige for planlæggere, men hvordan kan spil egentlig forbedre både dit møde og dine netværkegenskaber?

trends

”Det er jo en smule paradoksalt, at så mange unge har et fritidsjob i branchen, men vælger at stoppe igen”

14 september, 2018

Ungt startup vil gøre det nemmere for hospitalityindustrien at finde hænder, samtidig vil de øge det faste udbud i branchen igennem kurser og opkvalificering. Mød Chabber.

trends

Unge skal lære om uddannelses- og karrieremuligheder i hospitalityindustrien

10 september, 2018 | 4 min

I mens færre og færre unge vælger erhvervsuddannelser, har hospitalityindustrien behov for ledige hænder. Samarbejde mellem virksomheder og grundskoler kan gøre branchen mere synlig.

trends

Konferenceindustrien kan forvandle ‘andenrangsbyer’ til topdestinationer

5 september, 2018 | 4 min

Flere og flere tidligere 'andenrangsbyer' opblomstrer som topdestinationer.  Destinationsudvikling på tværs af turismekæden og forretningsrejsekæden giver pote. 

trends

Forretning med et bæredygtigt formål er på vej til tops i rejse- og eventindustrier – og med god grund

27 august, 2018 | 6 min

Rejse- og eventindustrierne har potentiale til at bringe fokus på verdens pressende problemer. Samtidig bidrager de i høj grad til samme.

trends

Forretningsrejser kan stadig være problematiske for LGBT-rejsende

24 august, 2018 | 8 min

Mens flere og flere større virksomheder aktivt støtter deres LGBT+-medarbejdere, kan forretningsrejsende stadig løbe ind i love og kulturer der ikke accepterer deres identiteter.

trends

Konferencer kan være platforme for langsigtet økonomisk udvikling og sociale fremskridt

23 august, 2018 | 5 min

Der er et øget fokus blandt mødeprofessionelle på, hvordan især konferencer kan betyde langsigtet økonomisk og social fremgang. Et fokus der kan medføre øget investering i konferencer og events.

trends

Hvordan uddanner vi bedst til turismeindustrien?

22 august, 2018 | 3 min

Mens turismeindustrien overordnet set mangler ledige hænder viser en ny undersøgelse fra Dansk Erhverv, at blot 19% af turismeuddannede arbejder i med turisme. Meetly sætter fokus på uddannelse.

trends

Sociale medier og eventbilletter

20 august, 2018 | 4 min.

Brugen af sociale medier for planlæggere og marketingsfolk i eventbranchen er ved at udvikle sig forbi hashtags og sponsorerede posts, til en mere konkurrencedrevet markedsplads for billetdistribution

trends

Facebook og google er ved at ændre rejseindustrien for både brands og rejsende

17 august, 2018 | 3 min

Mens brands i årevis har haft fokus på konvertering af trafik til salg, begynder de nu langsomt at målrette deres kommunikation, så den rammer rejsende meget tidligere i søge- og opdagelsesprocessen.

trends

Interessen for små møder eksploderer, mens vi venter på, at direkte booking bliver en realitet

16 august, 2018 | 3 min

Mens interessen for mindre møder er stigende, gør man sig klar til at muligheden for øjeblikeklig booking af mødelokaler potentielt kan disrupte industrien.

trends

De små møder kan være guld værd – hvis man giver dem opmærksomhed

15 august, 2018

Små møder udgør en større og større del af industrien. alligevel tøver planlæggere med at benytte sig af de digitale værktøjer der udgør kæmpe potentiale for booking, planlægning og dataindsamling.

trends

Kan kystkommunerne lære København noget om destinationsudvikling?

13 august, 2018 | 4 min

Selvom der fortsat er høj vækst og flest penge i turismen i København, viser den ambitiøse destinationsudvikling i især flere jyske kommuner, at hovedstaden måske kan lære noget.

trends

Hvorfor lokalt engagement betaler sig for hospitalitybrands

10 august, 2018 | 6 min

Det kan virke selvmodsigende, men mens hotelmarkedet aldrig har været så domineret af internationale brand som nu, bliver en hidtil uset grad af fokus lagt på lokalsamfundet, og med god grund.

trends

Hvorfor mødes modebranchen stadig til Fashion Week?

8 august, 2018 | 4 min

Mange messer kæmper for at overleve, og de fleste produkter kan opleves online, så hvorfor mødes internationale og nationale modeprofessionelle stadig fysisk under den vigtigste uge i dansk mode.

trends

Kan eventplanlæggere lære af musikfestivaler?

6 august, 2018 | 4 min

Musikfestivaler har udviklet sig til at handle om meget mere end musik, og det giver dem en unik fordel når det gælder tiltrækning og fastholdelse af gæster. Hvad kan planlæggere lære af tendensen?

trends

Meetly har budt på nye trends og store problemstillinger

29 juni, 2018 | 5 min

Nye trends, store problemstillinger, teknologiske landvindinger og bæredygtige løsninger. Alle har de fyldt meetly med indhold. Her får du en opsamling på de første måneder af meetly.

trends

Møde- og konferencedeltagere vil både have forretning og fritid

27 juni, 2018 | 3 min

Forretningsrejsende efterlader ikke deres præferencer og interesser derhjemme når de rejser. Myten om den isolerede og udelukkende professionelle forretningsrejsende er i den grad på retræte.

trends

Employer branding kan gøre hospitalityvirksomheder til attraktive arbejdspladser

22 juni, 2018 | 8 min

Hospitalityvirksomheder kæmper med at finde ledige hænder, kan den rette employer branding indsats måske tiltrække netop den arbejdskraft de har brug for.

trends

Kan bæredygtighed være en central brik i rekruttering i hospitality?

18 juni, 2018 | 7 min

I mange år har hospitalitybrands fokuseret på grøn omstilling og bæredygtige tiltag for at tiltrække gæster. Men måske kan bæredygtighed også være instrumental i at afhjælpe rekrutteringsproblemet.

trends

Folkemøde 2018: Det fysiske mødes værdi i fokus

15 juni, 2018 | 3 min

Selvom man støder på mere og mere teknologifokuserede stande, når man bevæger sig på rundt på Folkemødet, er der holdt fast i den unikke værdi ved det fysiske møde.

trends

Folkemøde 2018: Arrangører arbejder aktivt for at modarbejde det elitære

14 juni, 2018 | 4 min

Kommercielle sponsorer er nødvendige for folkemødets fortsatte eksistens, men efter megen kritik har arrangørerne i år valgt at sænke priserne for at tiltrække mindre organisationer.

trends

Alternative rekrutteringsmetoder kan være fremtiden for hospitalityindustrien

13 juni, 2018 | 6 min

Hospitalityindustrien kæmper med at finde nok hænder, der kan understøtte den enorme vækst. For at løse problemet kombinerer brands social bæredygtighed med alternative rekrutteringsmetoder.

trends

Kan events blive for store?

4 juni, 2018 | 4 min

Med kun lige over to uger til dette års Folkemøde løber af stablen, gør Bornholm sig klar til mere end 100.000 besøgende over fire dage. Men kan events vokse sig for store?

trends

Hvordan kan hospitalitybrands skabe skræddersyede oplevelser i GDPR-tidsalderen?

24 maj, 2018 | 10 min

I dag implementeres EU's GDPR, og hoteller og hospitalitybrands står over for et interessant dilemma. Hvordan kan hospitalitybrands skabe skræddersyede oplevelser midt i de skærpede persondatakrav?

trends

Møde- og eventbranchen vil modarbejde sexchikane og dårlig opførsel

23 maj, 2018 | 3 min

Efter #metoo-bevægelsen sidste år brød med sexchikanekulturen, er møde- og eventIndustrien også begyndt at modarbejde sexchikane og dårlig opførsel, men der er store udfordringer forude.

trends

Airbnb vil formidle meningsfyldte oplevelser

17 maj, 2018 | 4 min

Airbnb har haft en transformativ indflydelse på hotel- og ferieboligbranchen. Nu forsøger deleøkonomiplatformen at bevæge sig ud over overnatninger og vil formidle meningsfyldte rejseoplevelser.

trends

Hvad er egentlig alt den ståhej med Millennials?

16 maj, 2018 | 7 min

Hospitality-industrien har i årevis forsøgt at bejle til millennials. Utallige studier og undersøgelser har forsøgt at beskrive, hvordan man bedst kan engagere den nye generation.

trends

Corporate Activism: Kan hospitalitybrands ændre verden?

11 maj, 2018 | 11 min

Visionære CEOs er blandt nutidens mest profilerede aktivister, og de er interesserede i mere end bare forretning. Hvordan viser hospitalitybrands holdning og tager politisk ansvar?

trends

Sikkerhed er fortsat en vigtig diskussion for møde og eventplanlæggere

9 maj, 2018 | 4 min

Mens truslen ved større møder og events er stigende, arbejder industrien på at finde en bedre tilgang til sikkerhed ved møder og events. Større samarbejde og vidensdeling kan være en del af løsningen

trends

Publikumsmesser kæmper for overlevelse, men nogle få stortrives

8 maj, 2018

Er publikumsmesser et fortidslevn? Vi har taget en snak om succesformularen og fremtidsudsigter for publikumsmesser med udstillingsleder for Bogforum, Andreas Nordkild Poulsen.

trends

Hvad kan vi lære af den amerikanske rejseindustris kamp mod ’the Trump slump’?

7 maj, 2018 | 6 min

Mens rejse, og konferencebranchen lever af at mennesker kan rejse på tværs af landegrænser, er den ikke upåvirkelig af politik og retorik. Med stigende politisk tumult kan branchen miste indtægt.

trends

Er Airbnb ved at disrupte møde- og eventindustrien?

4 maj, 2018 | 4 min

Airbnb har meldt sig på banen som alternativ til de traditionelle hoteller ved møder og events, men kan hospitalitygiganten for alvor ryste industrien?

trends

Co-work-områder skaber nye muligheder for fremtidens gæst

26 april, 2018 | 16 min

LONGREAD: Co-work-områder tilbyder fremtidens gæst nye måder at mødes og arbejde. meetly har snakket med to first-movers inden for trenden herhjemme.

trends

Møde – og eventindustrien bør holde øje med Esport

23 april, 2018 | 6 min

Esport-events oplever hidtil uset popularitet. Møde- og eventprofessionelle bør holde øje med denne udvikling, og lære hvordan de kan kombinere virtuel underholdning med interaktive fysiske oplevelser

trends

Virtuelle møder kan ikke erstatte fysiske møder, men kan virtual reality tilføje en ny dimension?

20 april, 2018 | 7 min

På trods af ny teknologi og en stigning i brugen af virtuelle møder, er det fysiske møde stadig mere populært. Kan virtual reality måske løse nogle af problemerne ved virtuelle møder?

trends

Festivaliseringen af møder og events

16 april, 2018 | 5 min

Konference- og eventarrangører udvikler stadigt mere multidisciplinære programmer, der både trækker på forretning såvel som mere kreative industrier. Herhjemme er trenden stadig ung.

trends

”Der er brug for en kanal der kan italesætte værdien i det fysiske møde”

16 april, 2018 | 3 min.

I en tid hvor det digitale vinder markedsandele bliver det meetlys rolle at diskutere, analysere og italesætte værdien i det fysiske møde. Ikke kun for at fastholde, men for at udvikle og inspirere.

trends

Michelin-kokke skifter restaurantkøkkenet ud med kantinen

16 marts, 2018 | 7 min

Landets kantiner og storkøkkener ser disse år en enorm faglig opblomstring, hvor flere og flere kokke kommer med en baggrund fra michelinkøkkener.

trends

Fremtidens hospitality skal skabe værdi for lokalsamfundet

16 marts, 2018 | 6 min

Hospitality brands verden over genovervejer for tiden deres rolle i samfundet. Men hvordan skaber man værdi for lokalsamfundet, når man lever af rejsende, og hvorfor vil man det overhovedet?