Log ind
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til premium indhold
Som en del af Meetly Community eksklusiv adgang til premium indhold kun tilgængeligt via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu og få adgang til unikt indhold på fredag.

Tak for din tilmelding.

Vi er glade for at byde dig velkommen til Meetly Community.

du vil du modtage vores nyhedsbrev hver fredag og igennem det få adgang til premium indhold

TECH

Tech

Hvad vil forme møde- og eventindustrien i 2019?

14 december, 2018 | 5 min

2018 er ved at rinde ud, derfor tager vi et kig på nogle af de trends der vil forme næste års møder og events, og tilbyder et par overvejelser om hvor industrien er på vej hen.

Tech

Digital turbulens kræver rygrad, hjerne og hjerte

10 december, 2018 | 5 min

LEDELSE/DIGITALISERING: Hver generation oplever, at hastigheden stiger, og verden bliver mere kompleks. Vi kan stå fast, løbe op mod vinden eller omfavne det nye, men vi kan ikke stoppe udviklingen.

Tech

Bliver virtual reality en fast komponent i fremtidens konference?

3 december, 2018 | 6 min

Nye teknologier som virtual reality kan ændre møde- og konferenceindustrien, men hvilken værditilførelse og muligheder medfører de egentlig? meetly var til Dansk ITs SummIT og testede teknologien

Tech

Mens teknologi ændrer møder og events, er der nogle ting der forbliver det samme

28 november, 2018 | 3 min

Teknologiske udviklinger og nye opfindelser ændrer hele tiden verdenen af events og møder og øger kompleksiteten af industrien. Der er dog alligevel vigtige komponenter der forbliver uændret.

Tech

Fremtiden byder på store spørgsmål om personalisering og dataejerskab

14 november, 2018 | 4 min

Både mødedeltagere, turister og forretningsrejsende eftersøger bedre personalisering, men industrien kæmper med at nå kunderne på de rette kanaler i rette tid.

Tech

Et dyk ned i disrupteren ’Airbnb for work’

2 november, 2018 | 4 min

Boligdelingsportalen Airbnb har taget flere store skridt for at gøre indtog på mødemarkedet. med 'Airbnb for work' vil man integrere meningsfulde oplevelser og events med unikke møde-egnede boliger.

Tech

Hospitality industrien vil balancere personalisering og digital sikkerhed

10 oktober, 2018 | 5 min

Personalisering skabt ved hjælp af data er en trend der er på alles læber i både møde- og hospitalityindustrien, men hvordan kombineres det med digital sikkerhed?

Tech

Seks stærke digitale ‘customer experience trends’ fra London

8 oktober, 2018 | 7 min

Midt i den digitale tidsalder er det relevant at sætte spørgsmålstegn ved, hvordan dansk turisterhverv får størst muligt glæde og gavn af den digitale omstilling.

Tech

Flere og flere venues investerer i virtuelle ‘site inspections’

28 september, 2018 | 7 min

Ny teknologi gør det muligt for flere event- og mødevenues at tilbyde virtuelle og interaktive ture af deres faciliteter. Det kan spare både tid og penge for både venue og kunder.

Tech

Hvilken rolle kommer chatbots til at spille i eventindustrien?

24 september, 2018 | 5 min

Større events benytter sig i stigende grad af chatbots til kommunikation mellem dem og besøgende – men hvordan chatbots og kunstig intelligens for alvor vil indfinde sig i industrien, vil tiden vise.

Tech

Hvordan spil kan forbedre dit møde eller event

17 september, 2018 | 4 min

Mødeindustrien har længe snakket om 'gamification' og utallige digitale mødespil er tilgængelige for planlæggere, men hvordan kan spil egentlig forbedre både dit møde og dine netværkegenskaber?

Tech

Kan overturisme skyldes teknologi?

3 september, 2018 | 4 min

Online tjenester som Tripadvisor, booking.com og Airbnb har gjort rejser nemmere og hospitalitymarkedet mere transparent for rejsende. Men medvirker disse teknologiske udviklinger til overturisme?

Tech

Sociale medier og eventbilletter

20 august, 2018 | 4 min.

Brugen af sociale medier for planlæggere og marketingsfolk i eventbranchen er ved at udvikle sig forbi hashtags og sponsorerede posts, til en mere konkurrencedrevet markedsplads for billetdistribution

Tech

Facebook og google er ved at ændre rejseindustrien for både brands og rejsende

17 august, 2018 | 3 min

Mens brands i årevis har haft fokus på konvertering af trafik til salg, begynder de nu langsomt at målrette deres kommunikation, så den rammer rejsende meget tidligere i søge- og opdagelsesprocessen.

Tech

Interessen for små møder eksploderer, mens vi venter på, at direkte booking bliver en realitet

16 august, 2018 | 3 min

Mens interessen for mindre møder er stigende, gør man sig klar til at muligheden for øjeblikeklig booking af mødelokaler potentielt kan disrupte industrien.

Tech

De små møder kan være guld værd – hvis man giver dem opmærksomhed

15 august, 2018

Små møder udgør en større og større del af industrien. alligevel tøver planlæggere med at benytte sig af de digitale værktøjer der udgør kæmpe potentiale for booking, planlægning og dataindsamling.

Tech

Meetly har budt på nye trends og store problemstillinger

29 juni, 2018 | 5 min

Nye trends, store problemstillinger, teknologiske landvindinger og bæredygtige løsninger. Alle har de fyldt meetly med indhold. Her får du en opsamling på de første måneder af meetly.

Tech

Om blockchainteknologi og hospitalityindustrien

21 juni, 2018 | 6 min

Mens kryptovaluta møder øget kritik, er hypen omkring blockchain-teknologi stadigt stigende. Mange fagpersoner at den, på sigt, potentielt kan disrupte hele hospitalityindustrien.

Tech

Vil augmented reality ændre spillet for møder og events?

11 juni, 2018 | 4 min

Augmented reality bliver ofte udråbt som den næste game-changer for møder og events. Men for at teknologien virkelig vil slå igennem, må den bevæge sig forbi blot at være et gimmick.

Tech

Hotellers største konkurrenter er teknologigiganterne

6 juni, 2018 | 2 min

Stigningen i brugen af data har gjort teknologigiganter som Google, Amazon og Facebook til magtfulde spillere i hotelindustrien. Skræddersyede oplevelser kan være et es i ærmet for hospitalitybrands.

Tech

Kan for meget teknologi ødelægge møder og events?

28 maj, 2018 | 3 min

Møde- og eventplanlæggere arbejder for, at teknologi kan forbedre deltageres oplevelse hvis det bruges rigtigt, men kan for meget teknologi ødelægge events?

Tech

Hvordan kan hospitalitybrands skabe skræddersyede oplevelser i GDPR-tidsalderen?

24 maj, 2018 | 10 min

I dag implementeres EU's GDPR, og hoteller og hospitalitybrands står over for et interessant dilemma. Hvordan kan hospitalitybrands skabe skræddersyede oplevelser midt i de skærpede persondatakrav?

Tech

Ny teknologi giver muligheder men også udfordringer for møde og eventprofesionelle

2 maj, 2018 | 6 min

De mange nye teknologiske og digitale udviklinger kan uden tvivl tilbyde nye unikke muligheder for møder og events. Samtidig skaber de store udfordringer og alvorlige pain points for mange planlæggere

Tech

Digital sikkerhed bør være et større fokus for mødeindustrien

25 april, 2018 | 13 min

Digital sikkerhed er endnu ikke en topprioritet blandt møde - og eventplanlæggere. Både mødeplanlæggere og mødedeltagere bør være opmærksomme på at sikre deres digitale fodspor.

Tech

Virtuelle møder kan ikke erstatte fysiske møder, men kan virtual reality tilføje en ny dimension?

20 april, 2018 | 7 min

På trods af ny teknologi og en stigning i brugen af virtuelle møder, er det fysiske møde stadig mere populært. Kan virtual reality måske løse nogle af problemerne ved virtuelle møder?

Tech

En digital revolution er på vej til at ændre forretningsturismen

16 april, 2018 | 4 min

Den hastige digitale revolution vil ændre måden, rejse – og mødeprofesionelle arbejder på, og markante forandringer kan allerede ses. Rejse - og mødeprofessionelle bør derfor gentænke deres rolle.