Log ind
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til premium indhold
Som en del af Meetly Community eksklusiv adgang til premium indhold kun tilgængeligt via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu og få adgang til unikt indhold på fredag.

Tak for din tilmelding.

Vi er glade for at byde dig velkommen til Meetly Community.

du vil du modtage vores nyhedsbrev hver fredag og igennem det få adgang til premium indhold

Seneste nyt

trends

Hvad vil forme møde- og eventindustrien i 2019?

14 december, 2018 | 5 min

2018 er ved at rinde ud, derfor tager vi et kig på nogle af de trends der vil forme næste års møder og events, og tilbyder et par overvejelser om hvor industrien er på vej hen.

trends

Mediebrands vil skabe unikke møder med deres kunder

12 december, 2018 | 4 min

Det ændrede mediebillede i vor tid gør det nødvendigt for traditionelle mediebrands at nå deres forbrugerbase på nye måder.

Tech

Digital turbulens kræver rygrad, hjerne og hjerte

10 december, 2018 | 5 min

LEDELSE/DIGITALISERING: Hver generation oplever, at hastigheden stiger, og verden bliver mere kompleks. Vi kan stå fast, løbe op mod vinden eller omfavne det nye, men vi kan ikke stoppe udviklingen.

trends

Tænk nu hvis…… Den Lille Havfrue var den kæmpestore, giga, koloenorme, skyhøje Havfrue

6 december, 2018 | 5 min

Det kunne være indledningen til et eventyr, og på en måde er det også det....et turismeeventyr, håber jeg!

app-licable: event-apps skal engagere deltagere

5 december, 2018 | 2 min

Event-apps er blevet fast inventar ved store events, men flere og flere mindre events øjner også værdi i dem. De kan nemlig forbinde deltagere både med hinanden og med virsomheder.

Tech

Bliver virtual reality en fast komponent i fremtidens konference?

3 december, 2018 | 6 min

Nye teknologier som virtual reality kan ændre møde- og konferenceindustrien, men hvilken værditilførelse og muligheder medfører de egentlig? meetly var til Dansk ITs SummIT og testede teknologien

trends

Kun ét skud

30 november, 2018 | 4 min

Business events er det mest effektive medie, der findes. Her har man deltagernes fulde opmærksomhed, og det er det eneste medie, hvor det er muligt at påvirke målgruppen med alle fem sanser.

trends

Mens teknologi ændrer møder og events, er der nogle ting der forbliver det samme

28 november, 2018 | 3 min

Teknologiske udviklinger og nye opfindelser ændrer hele tiden verdenen af events og møder og øger kompleksiteten af industrien. Der er dog alligevel vigtige komponenter der forbliver uændret.

mødedesign

Forlad møder du ikke tilfører værdi!

26 november, 2018 | 4 min

I en verden hvor vi mødes på mange platforme og i mange formater, er er det vigtigt at vi bruger ressourcerne og møder optimalt.

trends

Virksomheder bør have større fokus på sikkerhed for deres kvindelige forretningsrejsende

23 november, 2018 | 5 min

Kvindelige forretningsrejsende oplever jævnligt sikkerhedproblematikker. Der er brug for øget støtte og større fokus på problemet fra de virksomheder der udsender dem, konkluderer nyt studie.

trends

Hvorfor event co-creation kan skabe ægte værdi

21 november, 2018 | 3 min

Event co-creation er en værdifuld måde at øge deltager interaktion og samarbejde. At mestre denne praksis, kræver dog en dynamisk tilgang, der går langt ud over de sædvanlige engagerings-værktøjer.

trends

Hvordan skaber man gode møder med flere kulturer

16 november, 2018 | 4 min

Møder med et multikulturelt islæt er efterhånden hverdag for både planlæggere og deltagere, men hvordan sørger man for, at alle kulturer bliver hørt og set?

trends

Fremtiden byder på store spørgsmål om personalisering og dataejerskab

14 november, 2018 | 4 min

Både mødedeltagere, turister og forretningsrejsende eftersøger bedre personalisering, men industrien kæmper med at nå kunderne på de rette kanaler i rette tid.

mødedesign

Er dine møder værdifulde nok?

12 november, 2018 | 6 min

Der er store gevinster at hente, ved at øge værdien af møder og mødepunkter men det er en proces, som er hæmmet af en række faktorer.

meetlymoves

meetly moves videoserie: ‘Fra køkkenet’ #3 – Jesper Møller, Broens Gadekøkken

9 november, 2018

I meetly moves-serien 'Fra køkkenet' besøger vi danske køkkenchefer for at høre om deres syn på blandt andet madoplevelser og trends. I tredje afsnit besøger vi Jesper Møller på Broens Gadekøkken.

trends

‘Bleisure’ er kommet for at blive

7 november, 2018 | 4 min

Ny undersøgelse viser, at næsten alle forretningsrejsende kombinerer deres rejser med fritidsaktiviteter. Ligger der et uudnyttet potentiale i trenden for industrien?

trends

Et dyk ned i disrupteren ’Airbnb for work’

2 november, 2018 | 4 min

Boligdelingsportalen Airbnb har taget flere store skridt for at gøre indtog på mødemarkedet. med 'Airbnb for work' vil man integrere meningsfulde oplevelser og events med unikke møde-egnede boliger.

meetlymoves

meetly moves videoserie: ‘Fra køkkenet’ #2 – Martin Nilsson-Møller, Sukaiba

31 oktober, 2018 | 5 min

I meetly moves-serien 'Fra køkkenet' besøger vi danske køkkenchefer for at høre om deres syn på blandt andet madoplevelser og trends. I andet afsnit besøger vi Martin Nilsson Møller på Sukaiba.