Log ind
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til premium indhold
Som en del af Meetly Community eksklusiv adgang til premium indhold kun tilgængeligt via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu og få adgang til unikt indhold på fredag.

Tak for din tilmelding.

Vi er glade for at byde dig velkommen til Meetly Community.

du vil du modtage vores nyhedsbrev hver fredag og igennem det få adgang til premium indhold

Seneste nyt

trends

Eventprofesionelle ser stor værdi i at hoste esport-events – men det kræver ny mentalitet

22 maj, 2019

Esport-sektoren er en af de hurtigt voksende inden for liveevents, og planlæggere der specialiserer sig i sektoren bør kende dens kompleksitet.

Tech

Hvad kan blockchain gøre for hotelbooking?

20 maj, 2019 | 5 min

Blockchainteknologi er af flere eksperter blevet udnævnt til “det nye internet for hospitalityindustri”, alligevel er vi langt fra en industristandard.

gastro

Linjerne mellem måltider udviskes, og det påvirker måden restauranter møder deres gæster

15 maj, 2019

Fra heldagsmenuer til kreativ late night service, den moderne restaurantgæst er klar på at få linjerne mellem spisetider udvisket.

mødedesign

Det fleksible mødelokale er fortsat efterspurgt men skaber også udfordringer for planlæggere

13 maj, 2019 | 3 min

Fleksible, innovative og teknologidrevne møderum er efterhånden blevet et hit i mødeindustrien. Planlæggere imødekommer trenden, men de står også overfor store budgetudfordringer.

trends

Hvordan kan hoteller skabe service i realtid?

10 maj, 2019

Mens hotelindustrien altid har været en leder inden for kunderservice, må den nødvendigvis følge med udviklinger i teknologi og tendenser, hvis den skal bevare den position.

trends

Stram op på samarbejdet Turisterhverv og Detailhandel

8 maj, 2019 | 4 min

Får du byttet kunder med din detailhandel? Hvor stærkt er det lokale samarbejde mellem turismen og detailhandlen i dit område?

trends

Forretningscasen for det internationale event

3 maj, 2019 | 4 min

Med stigende omkostninger og skrumpende budgetter, kan det internationale møde og event synes truet. Alligevel er der nogle unikke aspekter der gør det særligt værdifuldt.

trends

Forbrugeriseringen af forretningsrejser

1 maj, 2019 | 3 min

Forretningsrejser udvikler sig hele tiden, og især en øget 'forbrugerisering' af hele forretningsrejsesektoren dominerer. Det ændrer både måden planlæggere og rejsende arbejder på.

trends

Øget fokus på LGBTQ-inklusivitet til møder og events

29 april, 2019 | 4 min

Ideelt burde alle møder være LGBT+.inklusive, men virkeligheden kan desværre ofte være en anden. Her er en kort guide til, hvordan man kan sikre at sine møder og events er LGBTQ-inklusive.

trends

Hospitalitybrand vil eksamensangst hos unge til livs – og samtidig vise dem hvad hospitalityindustrien har at byde på

26 april, 2019 | 4 min

BC Hospitality Group og organisationen TACK har forenet kræfterne og tilbyder kurser for unge, som skal få skovlen under eksamensangst. Tiltaget er tredje trin i brandets CSR-fokus på ungeuddannelse.

Tech

Guide: Hvordan kan du som eventarrangør (med fordel) digitalisere dine opgaver?

24 april, 2019 | 6 min

Er du en af dem, der gaber, når du hører om ”Digitalisering af arbejdsprocesser” eller ”erstatning af manuelle arbejdsprocesser med digitale værktøjer”?

trends

“Marketing er i princippet dødt – det handler om at skabe værdi”

12 april, 2019 | 7 min

Anja Hartung Sfyrla har skiftet VisitDenmark ud med bureauet Gottlieb & Co. meetly har snakket med den nye COO om hendes baggrund og hvad begrebet marketing betyder i dag.

Tech

Kunstig intelligens skal effektivisere vores møder og sikre det menneskelige fokus

10 april, 2019 | 6 min

Flere og flere digitale løsninger der kan automatisere mødeprocesen igennem kunstig intelligens ser dagens lys. Målet er, at få det menneskelige fokus på mødeindhold fremfor mødepraktik.

bæredygtighed

Hospitalitybrand vil samarbejde med bæredygtige leverandører

8 april, 2019 | 4 min

Et nyt samarbejde mellem hospitalitybrandet BC Hospitality Group A/S og Original Beans viser, hvordan store hospitalityvirksomheder kan gøre bæredygtighed til en fast del af leverandørkæden.

blog

Vind dit marked med Verdensmålene

5 april, 2019 | 5 min

De sidste måneder er der kommet et utroligt skub i bevidstheden om FNs Verdensmål. Der er 17 mål med 169 delmål – så der skulle nok være et par stykker af dem, som din organisation kan tune sig ind på

trends

Fokus på bæredygtighed og ny teknologi dominerede møde- og eventmesse i Bella Center

3 april, 2019 | 4 min

Nordic Meetings and Events Expo løb af stablen i sidste uge i Bella Center i København. Her var et bredt fokus på nye partnerskaber, teknologi og bæredygtighed.

bæredygtighed

‘Green washing’ i hospitalityindustrien

1 april, 2019 | 4 min

Mange hoteller og venues er disse år dybt engageret i at gøre deres forretning grøn og bæredygtig. Alligevel er der brands og virksomheder, hvis handlinger ikke stemmer over ens med deres ord

trends

Partnerskaber som vækstskaber

27 marts, 2019 | 3 min

Partnerskaber er en uundværlig del af hospitality, men det handler i højere grad om at lokalisere de rigtige strategiske, vækstbundede og værdifulde match.