Log ind

Mødedesign

mødedesign

Hvordan en god keynote kan forbedre deltageroplevelsen

9 oktober, 2019

En god keynote bygger på mere end en kendt taler eller indholdet i selve talen, det handler om, på den ene eller anden facon, at forstærke deltageroplevelsen hos tilskuerne

mødedesign

Det fleksible mødelokale er fortsat efterspurgt men skaber også udfordringer for planlæggere

13 maj, 2019 | 3 min

Fleksible, innovative og teknologidrevne møderum er efterhånden blevet et hit i mødeindustrien. Planlæggere imødekommer trenden, men de står også overfor store budgetudfordringer.

mødedesign

Guide: Hvordan kan du både tilfredsstille dine messegæster og dine udstillere?

25 februar, 2019 | 6 min

Kender du dilemmaet: Hvem skal du primært tilfredsstille – dine messegæster eller udstillere? Behøver du gå på kompromis? Kan du bruge eventteknologi til at tiltrække og fastholde begge målgrupper?

mødedesign

“Kodeordet er engagement” portræt af Green Hat People.

24 januar, 2019 | 7 min

Green Hat People leverer digitale mødeløsninger der igennem teknologi, spil og læring sikrer deltagernes fulde engagement. Og det kan måles på mødeværdien.

mødedesign

Det eksperimentelle møde kan skabe unikke oplevelser

14 januar, 2019 | 3 min

Et succesfuldt event, møde eller konference skal give deltageren unikke oplevelser.

mødedesign

Ny mødedesign model: Kun møder med fokuserede deltagere

9 januar, 2019 | 8 min

Alt for mange store og små møder er spild af ressourcer og tid, fordi mødedeltagerne ikke er fokuserede på selve mødet. Der er 6 mødemarkører som skaber forudsætninger for at øge deltager-fokuseringen

mødedesign

Hvad vil forme møde- og eventindustrien i 2019?

14 december, 2018 | 5 min

2018 er ved at rinde ud, derfor tager vi et kig på nogle af de trends der vil forme næste års møder og events, og tilbyder et par overvejelser om hvor industrien er på vej hen.

mødedesign

Forlad møder du ikke tilfører værdi!

26 november, 2018 | 4 min

I en verden hvor vi mødes på mange platforme og i mange formater, er er det vigtigt at vi bruger ressourcerne og møder optimalt.

mødedesign

Hvorfor event co-creation kan skabe ægte værdi

21 november, 2018 | 3 min

Event co-creation er en værdifuld måde at øge deltager interaktion og samarbejde. At mestre denne praksis, kræver dog en dynamisk tilgang, der går langt ud over de sædvanlige engagerings-værktøjer.

mødedesign

Hvordan skaber man gode møder med flere kulturer

16 november, 2018 | 4 min

Møder med et multikulturelt islæt er efterhånden hverdag for både planlæggere og deltagere, men hvordan sørger man for, at alle kulturer bliver hørt og set?

mødedesign

Er dine møder værdifulde nok?

12 november, 2018 | 6 min

Der er store gevinster at hente, ved at øge værdien af møder og mødepunkter men det er en proces, som er hæmmet af en række faktorer.

mødedesign

Three things meeting planners do that drive speakers crazy

25 oktober, 2018 | 5 min

Being a speaker is a great job – but I’d like talk about three totally unnecessary things meeting planners do that drive speakers crazy.

mødedesign

Hvordan kan man skabe personalisering til store events?

15 oktober, 2018 | 5 min

Øget kundefokus ikke er en ny udvikling blandt eventprofesionelle, men en hidtil uset grad af personalisering begyndt at præge events. Hvordan skræddersyr man oplevelser til 10.000 deltagere?

mødedesign

Som mødeejer er du mødesælger!

12 oktober, 2018 | 6 min

Mange mennesker har en aversion mod prædikatet ”sælger”, men hvis du vil være en god mødeejer, skal du også være en god mødesælger.

mødedesign

Udendørs møder kan stimulere kreativitet og energi

21 september, 2018 | 5 min

Utraditionelle mødemiljøer blive stadig mere eftertragtede og flere virksomheder bryder med traditionelle mødefaciliteter.

mødedesign

Content er stadig kongen – mere værdi af events

19 september, 2018

Events er tæt forbundet til content, og der er store - og (ofte) uudnyttede potentialer - ved at fokusere mere på content-delen.

mødedesign

Hvordan ‘design thinking’ er blevet et buzzword i møde- og eventindustrien

7 september, 2018 | 6 min

I jagten på at holde deltagere engagerede midt i den moderne digitale kakafoni, søger planlæggere mere komplekse eventværktøjer. 'Design thinking' er blevet et buzzword man efterhånden ikke kan undgå.

mødedesign

Stormødet lever – fordi det er effektivt!

31 august, 2018 | 10 min

Det analoge stormøde – fx en messe, konference eller anden face2face mødeplatform, hvor mange er samlet, - lever og vokser, når det er en effektiv netværksplatform.

mødedesign

Kan eventplanlæggere lære af musikfestivaler?

6 august, 2018 | 4 min

Musikfestivaler har udviklet sig til at handle om meget mere end musik, og det giver dem en unik fordel når det gælder tiltrækning og fastholdelse af gæster. Hvad kan planlæggere lære af tendensen?

mødedesign

Kan events blive for store?

4 juni, 2018 | 4 min

Med kun lige over to uger til dette års Folkemøde løber af stablen, gør Bornholm sig klar til mere end 100.000 besøgende over fire dage. Men kan events vokse sig for store?

mødedesign

Bygger vi mødelokaler til fortidens møder?

29 maj, 2018 | 4 min

Som industrien udvikles og vokser, må den se indad og evaluere alle aspekter af det fysiske møde også arkitekturen der huser mødet. Bygger vi mødelokaler til uddøde trends og forældede arbejdsmetoder?

mødedesign

Hvad er egentlig alt den ståhej med Millennials?

16 maj, 2018 | 7 min

Hospitality-industrien har i årevis forsøgt at bejle til millennials. Utallige studier og undersøgelser har forsøgt at beskrive, hvordan man bedst kan engagere den nye generation.

mødedesign

Publikumsmesser kæmper for overlevelse, men nogle få stortrives

8 maj, 2018

Er publikumsmesser et fortidslevn? Vi har taget en snak om succesformularen og fremtidsudsigter for publikumsmesser med udstillingsleder for Bogforum, Andreas Nordkild Poulsen.

mødedesign

Er Airbnb ved at disrupte møde- og eventindustrien?

4 maj, 2018 | 4 min

Airbnb har meldt sig på banen som alternativ til de traditionelle hoteller ved møder og events, men kan hospitalitygiganten for alvor ryste industrien?

mødedesign

3 Events der skubber grænserne for kreativitet

30 april, 2018 | 9 min

Vi har samlet 3 events, der på hver deres måde udfordrer gængse normer og skubber grænserne for kreativitet.       

mødedesign

Co-work-områder skaber nye muligheder for fremtidens gæst

26 april, 2018 | 16 min

LONGREAD: Co-work-områder tilbyder fremtidens gæst nye måder at mødes og arbejde. meetly har snakket med to first-movers inden for trenden herhjemme.

mødedesign

Festivaliseringen af møder og events

16 april, 2018 | 5 min

Konference- og eventarrangører udvikler stadigt mere multidisciplinære programmer, der både trækker på forretning såvel som mere kreative industrier. Herhjemme er trenden stadig ung.

mødedesign

”Der er brug for en kanal der kan italesætte værdien i det fysiske møde”

16 april, 2018 | 3 min.

I en tid hvor det digitale vinder markedsandele bliver det meetlys rolle at diskutere, analysere og italesætte værdien i det fysiske møde. Ikke kun for at fastholde, men for at udvikle og inspirere.