Log ind

Gastro

gastro

Hvordan ser fremtidens restaurant ud?

15 november, 2019 | 4 min

Ny teknologi og ændrede gæsteforventninger vil næsten helt sikkert ændre restaurantlandskabet herhjemme, spørgsmålet er bare; hvordan?

gastro

Google dominerer hvordan gæster og rejsende finder restauranter

30 august, 2019 | 5 min

Udviklingen af Google maps og den klassiske søgemaskine har gjort techgiganten til den vigtigste aktør når det kommer til at få både lokale og rejsende til at opdage nye restauranter

gastro

Unikke oplevelser, bæredygtighed og ny digitalitet har præget første halvdel af 2019 på meetly

28 juni, 2019

meetly går på fortjent sommerferie, og det betyder at vi samler op på første halvdel af året.

gastro

Bæredygtigt eventgastronomi bør ikke være så kompliceret

12 juni, 2019 | 3 min

At sikre bæredygtig mad- og drikkemuligheder til møder og events er ikke længere bare en ekstra service men en nødvendighed, og det kan skabe mindeværdige oplevelser og højere kvalitet.

gastro

Heartland Festival viser nyt niveau indenfor eventgastronomi

7 juni, 2019 | 7 min

Da Heartland Festival i sidste uge løb af stablen var det med noget af det ypperste inden for musik, kunst og viden, men især madprogrammet viser nye niveauer for eventgastronomi

gastro

Linjerne mellem måltider udviskes, og det påvirker måden restauranter møder deres gæster

15 maj, 2019

Fra heldagsmenuer til kreativ late night service, den moderne restaurantgæst er klar på at få linjerne mellem spisetider udvisket.

gastro

Restauranter bør være mere opmærksomme på forretningsrejsende

25 marts, 2019

Trods firmapenge i lommen og klienter at underholde, er potentialet hos forretningsrejsende noget mange restauratører overser. Specielt de yngre generationer kan være værdifulde for restauranter.

gastro

God forretning: Det betaler sig at modarbejde spild

1 marts, 2019 | 3 min

Studie viser, at det kan være en ekstremt god forretning at forhindre madspild.

gastro

Hvorfor gastro-trends er uvurderlig viden for planlæggere

27 februar, 2019 | 2 min

Mad og drikke kan være kilden til unikke oplevelser. Møde- og eventplanlæggere bør derfor være opmærksomme på nye gastro-trends, og hvad de kan tilføje møder og events.

gastro

Restaurantbesøg handler om meget mere end mad

15 februar, 2019 | 5 min

Efter årevis med kraftigt fokus på mad, køkkenet og stjernekokken, ser man nu mere og mere fokus på selve servicedelen af restaurantoplevelsen. Front of house får endelig deres øjeblik i spotlightet.

gastro

Kan spiselige insekter være nøglen til fremtidens mødegastronomi?

19 december, 2018 | 7 min

Mens spiselige insekter langsomt begynder at finde vej til køledisken og landets restauranter, skal man lede langt efter spiselige insekter til møder.

gastro

meetly moves videoserie: ‘Fra køkkenet’ #3 – Jesper Møller, Broens Gadekøkken

9 november, 2018

I meetly moves-serien 'Fra køkkenet' besøger vi danske køkkenchefer for at høre om deres syn på blandt andet madoplevelser og trends. I tredje afsnit besøger vi Jesper Møller på Broens Gadekøkken.

gastro

meetly moves videoserie: ‘Fra køkkenet’ #2 – Martin Nilsson-Møller, Sukaiba

31 oktober, 2018 | 5 min

I meetly moves-serien 'Fra køkkenet' besøger vi danske køkkenchefer for at høre om deres syn på blandt andet madoplevelser og trends. I andet afsnit besøger vi Martin Nilsson Møller på Sukaiba.

gastro

meetly moves videoserie: ‘Fra køkkenet’ #1 – Thomas Lund, Restaurant MØR

24 oktober, 2018

Velkommen til meetly moves, vores nye kanal, der fremover vil levere dybdegående videobåret indhold. I første serie besøger vi danske køkkenchefer for at høre om deres syn på madoplevelser og trends.

gastro

Street food kan skabe unikke oplevelser

17 oktober, 2018 | 3 min

Street food-markeder skyder op landet over, og med god grund. De er på få år blevet enormt populære steder at mødes og nyde mad og drikke. Men hvad ligger bag deres popularitet?

gastro

Om møder med mad

9 august, 2018 | 6 min

Møder og mad hænger uløseligt sammen. Mad og madlavning kan igennem kreative mødeformer spille en afgørende rolle for kreativitet og produktivitet.

gastro

Meetly har budt på nye trends og store problemstillinger

29 juni, 2018 | 5 min

Nye trends, store problemstillinger, teknologiske landvindinger og bæredygtige løsninger. Alle har de fyldt meetly med indhold. Her får du en opsamling på de første måneder af meetly.

gastro

Mad på Folkemødet 2018: Det handler om at finde en balance mellem kvalitet og pris

20 juni, 2018 | 5 min

Presset på madpriser og budgetter er steget i takt med gæsternes øgede forventninger til mad ved events. Planlæggere skal ikke bare imponere med kvalitet, men også med at holde priserne nede.

gastro

Den ubekvemme sandhed: møder og madspild

14 maj, 2018 | 4 min

Madspild er længe blevet kaldt møde- og eventindustriens ubekvemme sandhed, men nu sker der store udviklinger på området. Nye innovative tiltag baner vejen, men der mangler stadig et stykke.

gastro

Michelin-kokke skifter restaurantkøkkenet ud med kantinen

16 marts, 2018 | 7 min

Landets kantiner og storkøkkener ser disse år en enorm faglig opblomstring, hvor flere og flere kokke kommer med en baggrund fra michelinkøkkener.