Log ind
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til premium indhold
Som en del af Meetly Community eksklusiv adgang til premium indhold kun tilgængeligt via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu og få adgang til unikt indhold på fredag.

Tak for din tilmelding.

Vi er glade for at byde dig velkommen til Meetly Community.

du vil du modtage vores nyhedsbrev hver fredag og igennem det få adgang til premium indhold

Gastro

gastro

meetly moves videoserie: ‘Fra køkkenet’ #3 – Jesper Møller, Broens Gadekøkken

9 november, 2018

I meetly moves-serien 'Fra køkkenet' besøger vi danske køkkenchefer for at høre om deres syn på blandt andet madoplevelser og trends. I tredje afsnit besøger vi Jesper Møller på Broens Gadekøkken.

gastro

meetly moves videoserie: ‘Fra køkkenet’ #2 – Martin Nilsson-Møller, Sukaiba

31 oktober, 2018 | 5 min

I meetly moves-serien 'Fra køkkenet' besøger vi danske køkkenchefer for at høre om deres syn på blandt andet madoplevelser og trends. I andet afsnit besøger vi Martin Nilsson Møller på Sukaiba.

gastro

meetly moves videoserie: ‘Fra køkkenet’ #1 – Thomas Lund, Restaurant MØR

24 oktober, 2018

Velkommen til meetly moves, vores nye kanal, der fremover vil levere dybdegående videobåret indhold. I første serie besøger vi danske køkkenchefer for at høre om deres syn på madoplevelser og trends.

gastro

Street food kan skabe unikke oplevelser

17 oktober, 2018 | 3 min

Street food-markeder skyder op landet over, og med god grund. De er på få år blevet enormt populære steder at mødes og nyde mad og drikke. Men hvad ligger bag deres popularitet?

gastro

Om møder med mad

9 august, 2018 | 6 min

Møder og mad hænger uløseligt sammen. Mad og madlavning kan igennem kreative mødeformer spille en afgørende rolle for kreativitet og produktivitet.

gastro

Meetly har budt på nye trends og store problemstillinger

29 juni, 2018 | 5 min

Nye trends, store problemstillinger, teknologiske landvindinger og bæredygtige løsninger. Alle har de fyldt meetly med indhold. Her får du en opsamling på de første måneder af meetly.

gastro

Mad på Folkemødet 2018: Det handler om at finde en balance mellem kvalitet og pris

20 juni, 2018 | 5 min

Presset på madpriser og budgetter er steget i takt med gæsternes øgede forventninger til mad ved events. Planlæggere skal ikke bare imponere med kvalitet, men også med at holde priserne nede.

gastro

Den ubekvemme sandhed: møder og madspild

14 maj, 2018 | 4 min

Madspild er længe blevet kaldt møde- og eventindustriens ubekvemme sandhed, men nu sker der store udviklinger på området. Nye innovative tiltag baner vejen, men der mangler stadig et stykke.

gastro

Michelin-kokke skifter restaurantkøkkenet ud med kantinen

16 marts, 2018 | 7 min

Landets kantiner og storkøkkener ser disse år en enorm faglig opblomstring, hvor flere og flere kokke kommer med en baggrund fra michelinkøkkener.