Log ind
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til premium indhold
Som en del af Meetly Community eksklusiv adgang til premium indhold kun tilgængeligt via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu og få adgang til unikt indhold på fredag.

Tak for din tilmelding.

Vi er glade for at byde dig velkommen til Meetly Community.

du vil du modtage vores nyhedsbrev hver fredag og igennem det få adgang til premium indhold

Bæredygtighed

bæredygtighed

Hvor langt er vi egentlig kommet med grønne møder?

29 oktober, 2018 | 6 min

Mødeprofesionelle anerkender, at bæredygtighed betaler sig i takt med, at forbrugerne i højere grad identificerer sig med grønne brands. Men hvor langt er vi egentlig kommet med grønne møder?

bæredygtighed

Danske hospitalitykonkurrenter står sammen om bæredygtighed

12 september, 2018 | 5 min

Bæredygtighed er noget man er sammen om. Sådan lød budskabet til Responsible Hospitality Day 2018, hvor hospitalitykonkurrenter kan dele viden og udvikle bæredygtige løsninger.

bæredygtighed

Kan overturisme skyldes teknologi?

3 september, 2018 | 4 min

Online tjenester som Tripadvisor, booking.com og Airbnb har gjort rejser nemmere og hospitalitymarkedet mere transparent for rejsende. Men medvirker disse teknologiske udviklinger til overturisme?

bæredygtighed

Rejsende og besøgende identificerer sig i højere grad med bæredygtigt orienterede brands

29 august, 2018 | 7 min

Det er ikke kun hospitality- og rejsebrands der i højere grad fokuserer på bæredygtigt orienteret forretningsdrift. Rejsende og besøgende vælger brands der deler deres holdninger til bæredygtighed.

bæredygtighed

Forretning med et bæredygtigt formål er på vej til tops i rejse- og eventindustrier – og med god grund

27 august, 2018 | 6 min

Rejse- og eventindustrierne har potentiale til at bringe fokus på verdens pressende problemer. Samtidig bidrager de i høj grad til samme.

bæredygtighed

Meetly har budt på nye trends og store problemstillinger

29 juni, 2018 | 5 min

Nye trends, store problemstillinger, teknologiske landvindinger og bæredygtige løsninger. Alle har de fyldt meetly med indhold. Her får du en opsamling på de første måneder af meetly.

bæredygtighed

Madspild i fokus på årets Folkemøde

25 juni, 2018 | 5 min

Mens madspild fylder mere og mere i bevidstheden på befolkningen, er det stadig en ubekvem realitet i møde- og eventindustrien. Folkemødet viste i år hvordan man kan bremse spild af mad ved events.

bæredygtighed

Fremtidens hoteldesign bygger på bæredygtighed

24 maj, 2018 | 4 min

Hospitalitybrands har længe arbejdet med deres tilgang til bæredygtighed og grønne tiltag. I fremtiden kan vi forvente, at bæredygtighed er i fokus allerede fra designstadiet.

bæredygtighed

Den ubekvemme sandhed: møder og madspild

14 maj, 2018 | 4 min

Madspild er længe blevet kaldt møde- og eventindustriens ubekvemme sandhed, men nu sker der store udviklinger på området. Nye innovative tiltag baner vejen, men der mangler stadig et stykke.

bæredygtighed

Bekymrer hotel- og mødegæster sig overhovedet om bæredygtighed?

3 maj, 2018 | 5 min

Mens flere og flere hospitalitybrands fokuserer på grøn omstilling og bæredygtige tiltag, rejser et notorisk spørgsmål sig: Bekymrer hotel- og mødegæster sig overhovedet om bæredygtighed?

bæredygtighed

Bæredygtighed i fremtidens hospitality kræver en samlet indsats

17 april, 2018 | 4 min

Mens bæredygtighed ikke længere blot er en PR-venlig kommunikationsstrategi, kæmper hospitalityindustrien med at finde og etablere en fælles vej frem.

bæredygtighed

Fremtidens hospitality skal skabe værdi for lokalsamfundet

16 marts, 2018 | 6 min

Hospitality brands verden over genovervejer for tiden deres rolle i samfundet. Men hvordan skaber man værdi for lokalsamfundet, når man lever af rejsende, og hvorfor vil man det overhovedet?