Log ind
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til premium indhold
Som en del af Meetly Community eksklusiv adgang til premium indhold kun tilgængeligt via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu og få adgang til unikt indhold på fredag.

Tak for din tilmelding.

Vi er glade for at byde dig velkommen til Meetly Community.

du vil du modtage vores nyhedsbrev hver fredag og igennem det få adgang til premium indhold

meetly moves videoserie: ‘Fra køkkenet’ #3 – Jesper Møller, Broens Gadekøkken

9 november, 2018 | #gastro #meetlymoves

I meetly moves-serien ‘Fra køkkenet’ besøger vi danske køkkenchefer for at høre om deres syn på blandt andet madoplevelser og trends. I tredje afsnit besøger vi Jesper Møller der er en af initiativtagerne til BroensGadekøkken samt street-foodmarkederne Reffen og Storms Pakhus. 

I andet afsnit af serien snakker vi med Jesper Møller.  der er en af intiativtagerne bag BroensGadekøkken, samt ejer af Julian Group der blandt andet står bag street-foodmarkederne Reffen på Refshaleøen i København og Storms Pakhus i Odense.

Vi snakker blandt andet om tanken bag Broens Gadekøkken, madoplevelser, det unikke ved street food og hvad trenden kan gøre for byen.

Ideen om at deling af mad og drikke har en særlig evne til at lede til deling af samtale, deling af ideer, deling af fælleskab og netværk er ældgammel. Mad kan nemlig noget helt specielt når det kommer til mødet mellem menneske, samt at skabe unikke oplevelser. Alt det og meget mere undersøger vi i den nye serie.

TopFoto af Martin Kaufmann

BroensGadekøkken

Historie: Gadekøkkenet åbnede d. 4. maj 2018 og er udviklet af holdet bag Copenhagen Street Food, der har indgået partnerskab med nogle af ejerne af restaurant Noma. Madmarkedets udtryk er inspireret af placeringen på Den Grønlandske Handels Plads for enden af Inderhavnsbroen, hvor handlende og sømænd fra Grønland, Island, Færøerne og Danmark ankom efter lange rejser på havet. Med en placering i hjertet af Københavns havn kan gæsterne nyde udsigten til vandet og en smuk solnedgang. Gadekøkkenet navns afspejler også vigtigheden af køkkenet i danskernes dagligdag – det er her de mødes, hygger og bruger timer på at lave dejlig mad til deres kære.

Medvirkende køkkener: Gasoline Grill, Pal Pueblo by PMY, MAKCIK by IBU, California Kitchen, Dessertboden, The Coffee Collectiveog GRØD, derudover er der fire barer med bl.a. drikkevarer fra Løgismose, Naturfrisk, Brus, Nørrebro Bryghus og Royal.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til premium indhold
Som en del af Meetly Community eksklusiv adgang til premium indhold kun tilgængeligt via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu og få adgang til unikt indhold på fredag.
Relaterede nyheder