Log ind

Meetly har budt på nye trends og store problemstillinger

Af Alexander Melchior | 29 juni, 2018 | 5 min | #bæredygtighed #gastro #Tech #trends

Nye trends, store problemstillinger, teknologiske landvindinger og bæredygtige løsninger. Alle har de fyldt meetly med indhold. Her får du en opsamling på de første måneder af meetly.

Meetly er nu tre måneder gammel og på den tid har vi produceret 52 stykker unikt indhold, der har udfoldet nye perspektiver, stillet dybdegående spørgsmål og undersøgt vigtige problemstilling angående alt det der spiller ind når mennesker mødes. Vi er stolte af de perspektiver vi har udfoldet, og derfor vil vi Inden meetly (og du forhåbentligt) går på sommerferie opsamle de bedste og mest populære artikler på meetly.

Læs også:

”Der er brug for en kanal der kan italesætte værdien i det fysiske møde”

De største trends

Der har været et utal af trends og tendenser der har præget den første halvdel af 2018, og det kan være svært at regne ud hvilke der langsomt vil forsvinde igen og hvilke der vil etablere en ny praksis og virksomhedsstandard. Her er et par trends, som vi tror vil spille en rolle i fremtidens hospitality, møde- og eventindustri, de inkluderer blandt andet aktivist-CEOs, airbnbs fremtid, og Esport.

Corporate Activism: Kan hospitalitybrands ændre verden?

Airbnb vil formidle meningsfyldte oplevelser

Møde – og eventindustrien bør holde øje med Esport

Festivaliseringen af møder og events

 

Tech

Teknologi og digital udvikling er uden tvivl noget af det der vil spille en stor rolle i at forme fremtidens hospitality, møde og eventindustri. Hvordan vi booker, indsamler data og afholder møder afhænger alt sammen af hvordan vi tilpasser os nye teknologiske tiltag og kombinerer dem med fysisk og menneskelig værdi. Teknologi fylder meget i vores samfund og profesionelle liv, og derfor har det selvfølgelig også været et stort fokus her på meetly, hvor alt fra virtual reality til blockchain teknologi har været behandlet. Her får du de vigtigste tech artikler:

Om blockchainteknologi og hospitalityindustrien

Hotellers største konkurrenter er teknologigiganterne

Digital sikkerhed bør være et større fokus for mødeindustrien

Kan for meget teknologi ødelægge møder og events?

 

Fokus: Rekruttering

De seneste uger har vi stillet skarpt på en af de vigtigste problemstillinger som hospitalityindustren går i møde, nemlig manglen på arbejdskraft i de mange servicejobs. Med den eksplosive vækst som især hovedstaden vil opleve de næste par år, vil mange hoteller og hospitality brands mangle hænder. Problemet er komplekst men meetly har forsøgt at samle de vigtigste perspektiver og løsningsforslag. Du vil i efteråret opleve mangle flere af denne slags artikelserie, der sætter fokus på vigtige problemstillinger i industrien. Læs artikelserien her:

Rekrutteringsproblem kan bremse væksten i hospitalityindustrien

Alternative rekrutteringsmetoder kan være fremtiden for hospitalityindustrien

Kan bæredygtighed være en central brik i rekruttering i hospitality?

Employer branding kan gøre hospitalityvirksomheder til attraktive arbejdspladser

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed er kommet til at spille en central rolle i hospitality-, hotel- møde- og eventindustrien, og der er stadig mange udviklinger i vente. Vi har på meetly berørt både den ubekvemme sandhed omkring madspild og møder, bæredygtigt hoteldesign og hvordan branchen samlet kan gøre en forskel.

Den ubekvemme sandhed: møder og madspild

Bekymrer hotel- og mødegæster sig overhovedet om bæredygtighed?

Fremtidens hoteldesign bygger på bæredygtighed

Bæredygtighed i fremtidens hospitality kræver en samlet indsats

 

meetly ønsker dig en god sommer og på gensyn til meget mere dybdegående indhold d. 6 august 2018.

Relaterede nyheder