Log ind

”Der er brug for en kanal der kan italesætte værdien i det fysiske møde”

Af Alexander Melchior | 16 april, 2018 | 3 min. | #mødedesign #trends

I en tid hvor det digitale vinder markedsandele bliver det meetlys rolle at diskutere, analysere og italesætte værdien i det fysiske møde. Ikke kun for at fastholde det, men for at udvikle og inspirere.

Ideen til meetly opstod i en helt specifik situation, der hos Morten Jensen, marketingdirektør for BC Hospitality Group A/S, tændte ideen om en kanal, der kan favne værdien i det fysiske møde fra alle vinkler og aspekter.

”Ideen opstod helt konkret til en content konference for lidt over et år siden, i DR’s gamle koncertsal, hvor et indlæg om Tattoodos platform og rejse, ramte mig hårdt, og jeg tænkte ”vi skal da lave et online univers om det fysiske møde og vigtigheden heraf”” fortæller Morten Jensen.

Vi mødes som aldrig før, men alligevel synes det fysiske møde at have svært ved at udvikle sig en verden der fokuserer mere og mere på digitale aspekter. Men man skal ikke se den digitale udvikling som en direkte konkurrent, men i stedet søge at udvikle det fysiske møde parallelt og i samspil med det digitale, mener Morten Jensen.

Her på BC Hospitality Group mener vi at det er ekstra vigtigt at tale om, problematisere, diskutere og debattere værdien i det fysiske møde, især i en tid hvor det digitale vinder markedsandele i alle aspekter af vores liv –
Morten Jensen, Marketingdirektør for BC Hospitality Group A/S

Vi holder møder som aldrig før. På meetly vil du blandt andet kunne læse om de nyeste trends og udvikling, som f.eks. hvordan co-work spaces udvikler mødeindustrien og måden hvorpå vi mødes professionelt.

”Her på BC Hospitality Group mener vi at det er ekstra vigtigt at tale om, problematisere, diskutere og debattere værdien i det fysiske møde, især i en tid hvor det digitale vinder markedsandele i alle aspekter af vores liv – der er nogen der må blive ved med at holde liv i debatten om det fysiske og menneskelige møde – ikke for at fastholde, men for at udvikle det sundt.” fortæller han.

Det fysiske mødes værdi bevæger sig langt ud over mødelokalet, og meetly vil beskæftige sig med den unikke værdi der opstår når mennesker mødes. I forbindelse med diskussionen af denne værdi vil meetly berøre en lang række emner såsom bæredygtighed, teknologi, gastronomi, mødedesign, trends og meget mere.   

 

Hvorfor meetly?

Det fysiske møde har for længst etableret sig som en uundværlig del i det professionelle liv, men der er behov for en innovativ tilgang til dets udvikling og dets plads i en mere og mere digital verden. Det kan jo virke paradoksalt ved første øjekast at starte en online platform om det fysiske møde, men den modsætning ser vi ikke, fortæller Morten Jensen.

Udviklingen skal nemlig gå hånd i hånd, uden at miste grebet om den særlige værdi der ligger i det fysiske møde. “meetly bygger på ønsket om at skabe en online platform hvor alle der har interesse i det fysiske møde, kan finde inspiration, ny viden, noget de ikke vidste, ligesindede såvel som det modsatte” fortæller han.

Signer du op til meetly, kan du på sigt også glæde dig til mere end bare dybdegående artikler. meetly vil nemlig stræbe efter at producere inspirerende videoindhold, uddannende podcast og medlemmer vil også få speciel adgang til fysiske events og konferencer hosted af meetly.

Med de ord byder vi velkommen på meetly platformen. Her på siden vil du hver dag finde indhold, viden og medier, om alt der kan opstå når mennesker mødes.

God fornøjelse.

Relaterede nyheder