Log ind
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til premium indhold
Som en del af Meetly Community eksklusiv adgang til premium indhold kun tilgængeligt via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu og få adgang til unikt indhold på fredag.

Tak for din tilmelding.

Vi er glade for at byde dig velkommen til Meetly Community.

du vil du modtage vores nyhedsbrev hver fredag og igennem det få adgang til premium indhold

app-licable: event-apps skal engagere deltagere

Af Alexander Melchior | 5 december, 2018 | 2 min |

Event-apps er blevet fast inventar ved store events, men flere og flere mindre events øjner også værdi i dem. De kan nemlig forbinde deltagere både med hinanden og med virsomheder.

Event-apps er ikke længere bare et ekstra lag service for store events. Teknologi-hjemmevante deltagere forventer dem, mens sponsorer og partnere higer efter den enorme mængde data, som sådanne apps kan indsamle omkring deltagerpræferencer, -adfærd og -vaner.

Hvis arrangører formår at integrere en passende app problemfrit med en konference eller event, kan en app i sidste ende facilitere en personaliseret oplevelse for deltageren på stor skala, og det er en af de ting som møde- og eventdeltagere efterlyser mest.

Mens de store sofistikerede og full-service møde-apps stadig er en relativ høj udgift for arrangører og derfor ofte er forbeholdt de helt store events, ser man alligevel flere og flere mindre events, konferencer og møder benytte sig af teknologien, så de bedre kan indsamle data og interagere med deres deltagere. Mens Cvent stadig er det største leverandør på verdensplan skyder mange mindre lokale app-udbydere og udviklere op overalt.

Investeringen er for mange yderst værdifuld, da den kan fremme loyalitet, omtale og engagement. En app kan også spare arrangører og værter for omkostninger i forbindelse med eksempelvis kundeservice, registrering, og kan igennem AI og chatbots automatisere mange processer, for dermed at lade mødeprofesionelle fokusere på at skabe en værdifuld oplevelse for deltagerne.

Hvad der gør disse apps så værdifulde er blandt andet, at der i dem er indbygget tanken om, at teknologien i sig selv ikke er endemålet, men et middel til at nå målet.

Teknologiske udviklinger er essentielle for industriens udvikling, men er kun værdifulde hvis de kan formidle den værdi der er indlagt i det fysiske møde.

Hvis et møde har som mål at skabe god grobund for networking, er dét hvad appen skal løse. Hvis et event skal showcase en væld er produkter for deltagerne, er dét hvad appen skal løse. Udbredelsen af event-apps er uden tvivl en trend der vil dominere 2019.

Læs også:

Mens teknologi ændrer møder og events, er der nogle ting der forbliver det samme

Fremtiden byder på store spørgsmål om personalisering og dataejerskab

Hvorfor event co-creation kan skabe ægte værdi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til premium indhold
Som en del af Meetly Community eksklusiv adgang til premium indhold kun tilgængeligt via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu og få adgang til unikt indhold på fredag.